Shopping Cart
Økologiske lys

Økologiske lys

duftlys med fri frakt

Fri frakt på alt

duftlys produsert i norge

Produsert i Norge

Mer

Følg oss

Duftlys med lokk

Duftlys og annen levende lys med tilhørende lokk har blitt poppulært. Ikke bare er det dekorativt, men også svært praktisk og miljøvennlig- når man skal slukke duftlyset. Ved å bruke lokket til å kvele flammen på duftlyset, reduserer man sotutslipp og røyk ut i rommet.

Norges astma- og allergiforbund skriver at det er «…godt dokumentert at dårlig inneklima kan forverre plagene hos personer med astma, allergi eller annen overfølsomhet…» Pikelys vil derfor selge duftlys med lokk for å minske utslipp i hjemmet ditt, dette for å ha økt fokus på å sikre et godt inneklima og forebygge sykdom. Duftlys fra oss inneholder heller ikke skadelige giftstoffer i selve lysene, men sot og røyk vil komme uansett om duftlyset er miljøvennlig eller ikke.

Det å slukke flammen med lokk er også praktisk, man slipper søl av voks og en gir tryggere slukking. Voks av raps holder lavere temperatur enn stearing og parafin, men avgir likevel høy varme som kan gjøre vondt hvis man søler det på huden. Prøv et duftlys med lokk å opplev forskjellen med å bruke lokk som slukkemetode, istedefor å blåse ut lyset ditt.

Duftlys med dekorativt og praktisk lokk får du kjøpt her.

Duftlys med lokk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rask levering med Bring

...og fri frakt på alle lys

30 dagers åpent kjøp

Det er lett å ombestemme seg

100% fornybar voks

Laget med raps

Trygg betaling

Vipps / MasterCard / Visa